Eventmakeriet ble EVENTERIET


Vår ide

I Eventeriet, kan vi mye mer en å holde foredrag. Vi har erfaring fra turer med kjendiser, trenings-leirer, skogsturer, event med mat og drikke, eller med bare mat, eller drikke. 

Vi har tatt med deg på tur med kjendiser, og vi har arrangert bursdager. Og bare blitt flinkere for hver gang.

Vår visjon

Kanskje ikke de største budsjettene, men definitivt viktigst at opplevelsen blir noe du husker veldig lenge. Å gi alt, og jobbe for at gjennomføringen skal være tipp topp. Vår visjon er å kunne motivere andre til kanskje å gjøre et av våre opplegg alene, eller å bruke elementer fra våre arrangement ved andre anledninger.
Med over 350 øl-foredrag og over 30 turer i Norge og i utlandet, har vi den erfaringen som skal til, og de kontaktene vi trenger for å gi deg de gode opplevelser. Vi har også arrangert konserter, og musikkevent så tidlig tilbake som i 1999.
Vi satser lokalt hvis det er mulig, enten det er besøk til et lokalt bryggeri der du bor, eller det er en hyggelig vinsmaking i Spania.
Med vennlig hilsen
Tom Kjetil Olsen
PS Tom Kjetil Olsen har også drevet Eventmakeriet AS (Eventeriet AS), og jobbet som Daglig leder i Gulating Skien. I tillegg til å etablere Den bitre humle, har han også etablert tidligere Union-bryggeriets venner.
I dag jobber han som Spes Helsefagarbeider ved Sykehuset Telemark og driver Eventeriet, med fokus i dag på mindre, intime og opplevelsesrike konserter og arrangement. Kun det beste for deg og dine.


Hold deg oppdatert på siste nytt

Vi vil legge ut mange forskjellige arrangement i 2020 og 2021. Året 2020 har jo vært veldig spesielt, og vi har jo også merket denne Korona-tiden. Men vi jobber hele tiden med å utvikle konsept som skal være helt etter de reglene som er.