"Helt nedpå" konsert med Benedicte Adrian på Tufte gård

21.09.2020

Benedicte/Aage/Gisle er nå klar for å presentere Benedictes nye låter. Noen har ligget i skrivebords-skuffen en stund, mens andre er så nye at de vil se dagens lys langs turné-veien. Alle tekstene er på norsk!

Nå er teamet som skal levere tidenes "Helt Nedpå"- konserter klart! Benedicte Adrian har fått med seg legendariske Aage Kvalbein på cello og tangent-mester Gisle Haaland på piano. Dette er ikke første gang Aage spiller med Benedicte. Han var med da "Which Witch"-eventyret startet, ved Festspillene i Bergen i 1987. Da var Benedicte en del av duoen Dollie de Luxe. De senere årene er det Gisle som har tatt "rollen som Ingrid Bjørnov" på Benedictes konserter.

Tufte gård er en 350 år gammel gård beliggende utenfor Horten. Det har alltid vært mye dyr på gården, og driften har vært forskjellig gjennom alle disse årene. Fra gammelt av var en av driftsvirket å skjære ut isblokker fra Borrevannet.

I dag drives gården av Aina og Olaf Tufte, som også er vertskap for de som tar turen til gården den 31. oktober.

Stedet for konserten blir i deres flotte Lavvo, som er rigget for å trygge deg som publikum i disse Korona-tider.

Husk at Tufte Gård ligger kun ca 1 time fra Grenland, og under 1 time fra Oslo. Ved å ta toget, vil det være mulig å organisere transport. Ta kontakt om du ønsker å bestille flere plasser, og trenger transport til gården.

Du bestiller billetter her https://eventerietskien.ticketco.events/no/nb/e/helt_nedpaa_med_benedicte_adrian_tufte_gaard